אודותי
חנות
מתכונים
יוטיוב // YouTube
סדנאות
יצירת קשר

עוגיית דאבל שוקולד ושקדים

?כבר ציינתי בפניכם שיש לי בעיה עם דחיית סיפוקים

דאבל שוקולד ושקדים.

- 200 גרם חמאה -

. - כוס סוכר חום - .

-כוס סוכר לבן - .

. . - כף תמצית וניל - .

. -ביצה - .

- כוס קקאו - .

. . - כוס קמח לבן - . .

. . - 2 כפיות מלח - . .

- שקית אבקת אפייה -. . .

. . . - 300 גרם שוקולד מריר - .

. - כוס שקדים קצוצים גס - .

. 💕אופן הכנה💕

במיקסר עם וו גיטרה : סוכר לבן, חום וחמאה . מוסיפים את הביצה  לאחר שמקבלים תערובת אחידה ותפוחה.

מערבבים בקערה נפרדת : קמח, קקאו , אבקת אפייה ומלח

. לאחר שהמסה הופכת לאחידה מוסיפים: מלח, וחצי מכמות השוקולד. ( את החצי השני שומרים לקישוט).,

בתבנית עם נייר אפייה מניחים עם רווחים גדולים חשוב מאוד!

את העיגולים שיוצרים מהעיסה

. מקשטים מעל עם שקדים ושוקולד ומועכים מעט .

חשוב מאוד לשמור על רווחים כיוון שהעוגיות תופחות וגודלות.  

תנור 170 -15-20 דק. טורבו.  לאכול רק לאחר שמתקרר.

לא להיבהל מהצבע הככה זה לא שרוף !!! תהנו ואל תשכחו לספר לי איך יצא

עוד מתכונים

מתכון לשמרים פרווה

טארט ממרח בוטנים, שוקולד חלב ובמבה

עוגיות טחינה

עוגיית שוקולד צ׳יפס

לכל המתכונים ...