אודותי
חנות
מתכונים
יוטיוב // YouTube
סדנאות
יצירת קשר

עוגיות מושלגות

אחרי גל ההודעות המאוד מאיים יש לומר מאתמול בלילה הבטחתי בבוקר מתכון אז לפניכם ✌🏻 המידות לפי כוס שתייה פלסטיק 300 גרם שוקולד מריר 50 גרם שוקולד חלב 50 גרם חמאה רבע כוס סוכר 40 גרם 3 ביצים 5 כפות ליקר ( כן חייב זה ממש משפיע על הטעם) השתמשתי בלייקר שרידנס 5 כפות חלב כוס קמח100 גרם שקית אבקת אפיה 2 כוסות שקדים טחונים 150 גרם כף תמצית וניל כפית מלח קערת סוכר קערת אבקת סוכר אופן הכנה: ממיסים במיקרו יחד חמאה ושוקולד מקציפים סוכר מלח וביצים מאחדים באטיות תוך כדי הקצפה מוסיפים את הוניל הליקר והחלב. מקפלים יחד את הקמח עם אבקת האפיה ומיד לאחר מכן את אבקת השקדים . ממליצה לחלק ל2 קערות ולהקפיא ולאחר שעה אפשר להוציא כבר קערה אחת כיון שזה קופא במסות קטנות יותר לעשות עיגולים קטנים לגלגל בסוכר ומיד לאחר מכן באבקת הסוכר. לא להתקמצן על אבקת הסוכר! הכל צריך להיות מאוד מהיר כיון שאבקת הסוכר נספגת . תנור על 180 ל7 דק בדיוק על טורבו. טיפ- לעשות עיגולים קטנים לא גדולים מידי בשביל שיאפה לגמרי מבפנים #מתכוניםאורשפיץ

עוד מתכונים

מתכון לשמרים פרווה

טארט ממרח בוטנים, שוקולד חלב ובמבה

עוגיות טחינה

עוגיית שוקולד צ׳יפס

לכל המתכונים ...