אודותי
חנות
מתכונים
יוטיוב // YouTube
סדנאות
יצירת קשר

רולדה תותים

מתכון לרולדה מעניינית :) 

,  לקישוט:

1 חלבון

רבע כוס סוכר

רבע כוס קמח

גרם חמאה30

צבע מאכל ג'ל

לרולדה עצמה:

חלבונים4

רבע כוס סוכר

4 חלמונים

רבע כוס סוכר

60 גרם חמאה ממומסת

3/4 כוס קמח  

רבע כוס קונפלור

300 מסקרפונה 250

שמנת מתוקה

100גרם שוקולד לבן
טיפה חלב להמסת השוקולד  להכנת הקישוט

בקערה מערבבים חלבון סוכר ומוסיפים את הקמח והחמאה .

 מזלפים בצורה הרצויה על נייר אפיה שמונח בתוך התבנית

( אפשר לצייר בצורה חופשית או להדפיס דף להכניס מתחת לנייר האפייה ולהעתיק אותו) להכניס להקפאה רצוי לפחות שעה

.  עכשיו כדאי להכין את המילוי בשביל שהוא גם יספיק להתייצב במקרר

. מקציפים יחד את כל המצרכים מוסיפים לבסוף את השוקולד הלבן המומס שלא יהיה חם מידי ומוסיפים את התותים .

לקירור  להכנת הרולדה עצמה  מקציפים במיקסר את החלבונים והסוכר מערבבים ידנית את החלמונים והסוכר ומקפלים אל תוך החלמונים את קציפת החלבונים .

מוסיפים בהדרגה את הקמח הקונפלור והחמאה המומסת.

מורחים את הבלילה של הרולדה מעל הקישוטים הקפואים מכניסים לתנור ל8 דק על טורבו 200מעלות.  

עוד מתכונים

מתכון לשמרים פרווה

טארט ממרח בוטנים, שוקולד חלב ובמבה

עוגיות טחינה

עוגיית שוקולד צ׳יפס

לכל המתכונים ...