אודותי
חנות
מתכונים
יוטיוב // YouTube
סדנאות
יצירת קשר

פאדג׳ שוקולד

מה כבר אפשר לבקש יותר? בראוניז שוקולד פאדג׳ית במיוחד (מליון% שוקולד וללא קמח!) בתוספת אוראו תות, קינדר ועדשים ☝🏼 בראוניז שוקולד מריר וחלב: 200 גרם שוקולד מריר 50 גרם שוקולד חלב 3ביצים 180 גרם חמאה 50 גרם סוכר 70 גרם קורנפלור כפית תמצית וניל אופן הכנה לבראוניז שוקולד מריר חלב: ממיסים יחד במיקרו את החמאה השוקולד והסוכר. מעבירים למיקסר מערבבים ומוסיפים בהדרגה ביצים ( שלא יהיה חם מידי שלא יתבשלו הביצים!) לאחר מכן מוסיפים את הקורנפלור . אופן הכנה לבלונדיז: ממסיסים את החמאה הסוכר והשוקולד במיקרו מעבירים למיקסר.מקציפים ומוסיפים את הביצים בהדרגה. מוסיפים את כל השאר ואז מחברים בתבנית בצורה מבולגנת בשביל שזה יהיה כמו עוגת שיש . אפשר להכניס אוראו וקינדר וכל מיני דברים מושחתים וטובים לפני האפיה. אופים בתנור על 170 טורבו הערך 20-30 דק. מומלץ לשים נייר אפיה ולאכול רק שמתקרר. אפילו להכניס למקרר לשעתיים. יצאו לי 4 פסים #מתכוניםאורשפיץ מתכוניםהעוגותשלאור #מתכוניםאורשפיץ

עוד מתכונים

מתכון לשמרים פרווה

טארט ממרח בוטנים, שוקולד חלב ובמבה

עוגיות טחינה

עוגיית שוקולד צ׳יפס

לכל המתכונים ...