אודותי
חנות
מתכונים
יוטיוב // YouTube
סדנאות
יצירת קשר

מרנג

הדפסתי טוב עכשיו! עוד שלושה ימים 😇🙌🏼 תודה לכולם 💗 המתכון קל פשוט וראיתם גם אופן ההכנה! 250: חלבונים ( בערך 7 ביצים ) 500 גרם סוכר :2 וחצי בכוס שתייה חמה מחממים על באן מארי או על סיר ישירות על האינדוקציה עד שהסוכר נמס לגמרי . מעבירים למיקסר על מהירות גבוהה ומקציפים עד לקבלת מסה תפוחה וייציבה. מזלפים בצורה הרצויה ( רווחים חשוב מאוד כי הן מתנפחות באפיה) ומכניסים לתנור שלומם מראש על 90 וכשמכניסים לתנור מורידים ל70מעלות לשעתיים-שלוש על טורבו שימו לב לתנור 😜 #מתכוניםהעוגותשלאור #מתכוניםאורשפיץ

עוד מתכונים

מתכון לשמרים פרווה

טארט ממרח בוטנים, שוקולד חלב ובמבה

עוגיות טחינה

עוגיית שוקולד צ׳יפס

לכל המתכונים ...