אודותי
חנות
מתכונים
יוטיוב // YouTube
סדנאות
יצירת קשר

מקרון

תודה לכולם על הפרגון וההודעות לא מובן מאליו בכלל ! תכף אענה לכולם💗 והרי המתכון 🙄 160גרם שקדים טחונים 150גרם אבקת סוכר 60 גרם חלבון - לערבוב עם השקדים 55 גרם חלבון להקצפה 150 גרם סוכר 40 גרם מים אופן ההכנה : (הדגמה ל24 שעות בלייב בסטורי שלי) טוחנים יחד את השקדים ואבקת הסוכר בפולסים, מסננים, ( זה בסדר אם ישארו מעט על המסננת לא למעוך עם היד!)ומערבבים יחד עם ה60 חלבון עד למסה אחידה . בנפרד את המים והסוכר מחממים על באן מארי כשמגיע ל110-113 מעלות מתחילים להקציף את החלבון במיקסר וכשמגיע ל118 שופכים בזרם דק על דופן המיקסר . מוסיפים את צבע המאכל לבחירתכם (צבע מאכל ג׳ל) ומקציפים עד למסה יציבה מאוד! איחוד המסות- אל תוך קערת השקדים מעבירים חלק מהחלבון המוקצף ומערבבים״מפילים את נפח המסה״ ובנגלה השניה מקפלים בעדינות בעזרת לקקן רק עד למסה אחידה לא יותר מידי!! מזלפים על סיליקון/נייר אפייה ודופקים את התבנים עלמנת שיצאו כל בועות האוויר . מייבשים כ40 בטמפ החדר( כי חורף) בקיץ עדיף מאוורר. תנור 150 על טורבו ( שהחום יתפזר) לכ10-15 דק תלוי בתנור שלכם . לאחר 4 דק בתנור לסובב את התבנית . לאחר אפייה יש לחכות שהמקרונים יתקררו ורק

עוד מתכונים

מתכון לשמרים פרווה

טארט ממרח בוטנים, שוקולד חלב ובמבה

עוגיות טחינה

עוגיית שוקולד צ׳יפס

לכל המתכונים ...