אודותי
חנות
מתכונים
יוטיוב // YouTube
סדנאות
יצירת קשר

הקרמבו של אור שפיץ

אז תודה לכל מי שהיה איתנו בלייב ועכשיו לאכול 🤗🤗🤗 מסדרת את המטבח ועונה לכולם 🙈 המתכון לקרמבו : -200 גר חלבונים 360 סוכר 40 גלוקוזה 100 מים אופן הכנה מחממים על סיר / באן מארי מים סוכר וגלוקוזה ל117-120 מעלות כשמגיע ל110-113 מתחילים כבר להקציף את הביצים וכשמגיע לטמ הסופית (117-120) שופכים בזהירות על דופן המיקסר תוך כדי הקצפת הביצים ומחכים הרבה!!! עד להתקררות המרנג או לחילופין יציבות מוחלטת ! לאחר מכן מזלפים על עוגיה כלשהי ומצפים בשוקולד לבחירתכם 😌 המתכון המלא וההסבר בלייב בסטורי עד מחר 🙌🏼 #מתכוניםהעוגותשלאור #מתכוניםאורשפיץ

עוד מתכונים

מתכון לשמרים פרווה

טארט ממרח בוטנים, שוקולד חלב ובמבה

עוגיות טחינה

עוגיית שוקולד צ׳יפס

לכל המתכונים ...