אודותי
חנות
מתכונים
יוטיוב // YouTube
סדנאות
יצירת קשר

הקרמבו של אור שפיץ

קרמבו . כמה טעים ככה פשוט !


המתכון לקרמבו :

200 גר חלבונים

360 סוכר 40

גלוקוזה  

100 מים  


אופן הכנה:


מחממים על סיר / באן מארי מים סוכר וגלוקוזה ל117-120 מעלות  

כשמגיע ל110-113 מתחילים כבר להקציף את הביצים

כשמגיעים לטמ הסופית (117-120)

שופכים בזהירות על דופן המיקסר תוך כדי הקצפת הביצים ומחכים הרבה!!!

למה הרבה? בשביל התקררות המרנג או לחילופין יציבות מוחלטת !
לאחר מכן מזלפים על עוגיה כלשהי ומצפים בשוקולד.


טיפ ממני : מומלץ לזלף בעזרת צנטר עגול ושקית זילוף איכותית.
מחכה לשמוע איך היה !
אור שפיץ

Or_shpitz באינסטגרם.


עוד מתכונים

צ'ורוס מדוייק ביותר

עוגת שוקולד בכוס- עניין של שניות

סחלב של השמחות !

עוגיות מייפל פקאן - יכולות להיות טבעוניות !

לכל המתכונים ...